torsdag 31 juli 2014

Status Quo gör en Iron Maiden

Boggierockarna i Status Qou har hamnat i samma predikament som Iron Maiden. Dom har startat ett samarbete med ett ansett bryggeri för att göra en öl i deras namn, enbart för att bromsas av Svenska Systembolagsregler runt etiketten.

Efter några rundor har man nu de svenska distributörerna Brand for Fans äntligen fått till en etikett som Systembolaget kan kännas vid utan att riskera att svenska konsumenter skall bli för våldsamma av dem. Man har nämligen bytt ut originalmissilen mot en öltunna.


Fast, i ärlighetens namn, så måste jag nog ändå säga att denna förändring ändå inte är helt av ondo, då förändringen känns ganska naturlig denna gång, då förändringen inte känns helt krystad om än lite onödig.

Det känns dessutom riktigt roligt att se att Merch-dryck börjar svänga mer och mer mot kvalitet (säger jag fräckt utan att ha smakat (enbart baserat på att det är ett bryggeri med lite självaktning bakom)) vilket kan vara ett tecken på att marknaden har mognat en aning. Och att den första tidens drycker som mer var baserade på nyhetens behag, gått över en smula (förhoppningsvis), mot mer kvalitet.
Så fort jag lyckats provsmaka skall jag givetvis skriva ett utlåtande.

2 kommentarer:

  1. Wychwood? Då har ju ölen potential att smaka litegrann i alla fall. Men det var tur att dom bytte bomben mot en tunna, vet inte riktigt vad för hemska saker som skulle kunna hända om jag drack en öl med en bomb på. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dessutom vet vi inte vad tunnan innehåller? Kan vara en gammaldags krutdurk....

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...