tisdag 31 augusti 2010

Valrörelsen 2010

Otroligt vilken Beige och omänsklig valrörelse....

Den får mig mest att bli trött på politiker över lag. Det känns som om det som är viktigast just nu är att värna om det egna blocket, inte om Sverige och dess invånares väl.

Småaktig sandlådegnabb, bleka personligheter och därmed inget sagt, är nog det som jag kommer att ta med mig ut ur denna valrörelse.

Tänk vad befriande det skulle vara om någon gjorde en kovändning och berömde det andra laget en gång... Någon gång måste dom ju ha liknande åsikter??

Jo, en sak tyckte jag var lite roligt (förutom Littorin härvan, som var i en klass för sig själv, huruvida den är sanna eller inte.) är Göran Persons uttalande om att Sossarna måste göra bättre ifrån sig.

Jag håller med i sak, men tycker samtidigt att det är roligt när det kommer från den som i mina ögon mer eller mindre på egen hand sjabblade bort förra valet och regeringsmakten, genom att genomföra hela valrörelsen fullkomligt oinspirerad och trött, för att därefter avgå. Kanske borde gjort det tidigare och gett resten av partiet en chans...

Fast det är ju ett par veckor kvar, kanske dyker det upp något som kan engagera?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...