tisdag 14 december 2010

Motörhead - The World is Yours

Då har den efterlängtade plattan från Motörhead, The World is Yours, äntligen kommit till Spotify. Tydligen släpps skivan redan under morgondagen här i Sverige.


Har ännu inte hunnit lyssna på den så mycket, men man kan bara säga att detta är genuin Motörhead när det är som bäst. Och dom verkar bara bli bättre med åren, vilket inte är dåligt då deras äldre album mer eller mindre är manualer på hur riktigt skitig rock med attityd och sväng skall låta. Har redan har jag fått ett par nya favoritlåtar. Brotherhood of Man och Bye Bye Bitch Bye Bye sticker ut ännu så länge, men som vanligt så förväntar jag mig att skivan växer ännu mer. Min enda riktiga kritik så långt är att den känns alldeles för kort.

Lyssna, rocka och höj näven för äkta grottmansrock. Hoppas nu bara att dom återvänder till Sverige för lite liveframträdande. Kommer att krävas vilda hästar för att hålla mig borta. Det vi annars har att se fram mot är dokumentärfilmen om Lemmy och givetvis höjer jag min bägare i en skål på julafton för att hylla Lemmy på hans 65-årsdag. Jag önskar mig givetvis ett par flaskor Motörhead Shiraz att skåla med!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...