tisdag 27 september 2011

Det är något fel på systemet.

Lena Mellin på Aftonbladet summerade sin artikel om William "skithuve" Petzäll:s stordåd med orden "Det är något fel på systemet." Jag, och de flesta med mig, kan inget annat än instämma.

Att kretinet till knarkande mininasse dessutom lovat i radio tidigare att han skulle ställa sin plats till förfogande om han så tog en öl till visar väl bara vad det är för patrask som ramlat in i Riksdagen tillsammans med SD. Det hade varit illa nog att behöva chippa in till hans socialbidrag via skattesedeln, att han kan sitta på sitt arsle och håva in storkovan utan att ens låtsas göra någon nytta är som att spotta hela Svenska folket i ansiktet.
Att det sedan kommer från en sådan rättrådig låtsasArier som har tagit sig till posten genom att förringa andra människors värde baserat på hudfärg och härkomst och vill slänga ut folk från landet till höger och vänster för att han anser att dom tär på samhället...

Vill man hård dra det hela så finns det säkert fler politiker i Riksdagen som kanske inte helt och fullt gör sig förtjänta av sin lön, men dom har i alla fall vettet att mörka.

Det är inte ofta jag önskar att det skall gå illa för folk, men om han snubblade i trappen en mörk natt så skulle inte jag tycka synd om honom. Men så länge får man väl sitta med ett lätt illamående och bara hoppas.

Dumstrut delas härmed högtidligen ut till William Petzäll och ett litet påpekande att det kanske är dags för skärpning av vissa regler i Riksdagen...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...