tisdag 13 september 2011

Nice Try - fail

Tycker att det är väldigt bra när skivbolagen börjar tänka utanför lådan och göra sina produkter mer attraktiva för oss konsumenter istället för att bara upprepande mala på om hur Internet dödar musikindustrin.

Tex. så har RoadRunner Records gjort ett antal "Special Bundels" där man förutom skivan skickar med en del annat lulllull.

Dock tycker jag nog att det känns som ett rejält fail, på gränsen till en facepalm när det kommer till deras släpp av Black Stone Cherrys senaste platta. I vad man kallar Mens Bundle ingår så klart skivan och en band Tisha. Fint så långt. Det som jag hänger upp mig på är att T-shirten endast finns att få i Small! Män har inte Small!!! Pojkar kanske men inte Män!
 Om man nu skall ha extra godis med i paketeringen, som man givetvis tar extra betalt för, se då för fasiken till att alla kan ta del av det!!! Att samma T-shirt finns ända upp till XXL på merchandise sidan gör ju inte saken bättre.

TÄNK!!!

Då gillar jag bättre bolag som Supernatural Cat som ger ut handtryckta omslag och affischer i sina specialutgåvor. Som gör något med mer tanke bakom än bara försöker  ta en enkel väg till fansens hjärta. Det är iofs lättare för dem att ta den konstnärliga vägen då det är folket bakom konst-"kollektivet" Malleus Rock Art Lab som ligger bakom Supernatural Cat.


2 kommentarer:

  1. Kul att bolag som du säger bjussar på lite, men surt att dom inte kan hålla med storlekar som passar vanliga dödliga.

    Malleus är en mästare!

    Kul blogg!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...