tisdag 11 oktober 2011

Adios SATS

Efter ett par år av lättja så tog frugan och jag oss äntligen i kragen och löste medlemskap på SATS. Nu har vi snart tränat där i ett år och trots, eller på grund av?, att vi tagit det ganska lugnt med ett par pass i veckan mest hela tiden (skall erkänna att vi syndade under semestern), så har det varit en positiv upplevelse.

Förutom för plånboken. Nu vill dessutom dottern börja träna lite, vilket då skulle göra att det blev 3 st. vuxenkort eftersom hon är 15 år. Vilket trots träningssubventioner från både frugan och mitt jobb känns lite väl mycket i månadsutgift.

Dock har Friskis o Svettis slagit upp portarna i närområdet och det visar sig att min uppfattning om dom som "husmorsjympa" inte riktigt stämmer. Utan snarare tvärt om, dvs. deras utrustning och lokaler var mer välutrustade och fräscha än dom som jag normalt går till på SATS. Dessutom var det halva priset på medlemskapet, samt att man hade ungdomspris till dottern.

Så, sorry SATS, det har varit en trevlig bekantskap och jag har verkligen trivts. Men så fort jag har gjort mitt "slav"år hos er så kommer plånboken att få tala och vi byter till Friskis i stället.

Man vet ju att SATS anses som ett ganska dyrt ställe, men man blir ändå förundrad över att en konkurrent kan ligga på halva priset, med i stort sett samma utbud av maskiner (till och med att dom verkar piska SATS även där) och tränare....

Så, Adios!

2 kommentarer:

  1. Bassemannen ;-)18 oktober 2011 20:42

    Nu är det ju tyvärr så att F&s får mycket bidrag från kommunen.Vilket inte är så uppskattat av andra företag då det ger en snedvriden konkurens.

    SvaraRadera
  2. Kan så vara, men då blir det ju mer angeläget att använda dom i stället eftersom jag redan betalar avgift via skattesedeln. :-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...