onsdag 29 februari 2012

Demonutdrivning

Det verkar som om demonutdrivning är en bransch som man kan tjäna en och annan slant inom. Den Norskättade Reverend Bob Larsson är väl en av de största papphattarna inom det gebitet just nu och han verkar ha lyckats få till en hygglig rörelse runt det hela.

Det senaste är att hans tonårsdöttrar med lite vänner skall ha en egen dokusåpa, The Teenage Exorcists! Smaka på den.

Här ett klipp med lite godis från ett Norskt TV program, där den gode Bob visar sin makt över Demoner. Först hjälper/stjälper han lite random kristna med sedvanlig dramatik. Lite senare in i klippet skall han till att exorcisera Jörn "NecroButcher" Stubberud från Mayhem dock uteblir den stora och dramatiska konfrontationen med djävulen.Hur eller hur, det är så man blir mörkrädd (fast inte för just djävulen i detta fallet) samtidigt som man förundras och skrattar åt det hela. Helt enkelt Religiös fanatism på hög nivå, blandat med cold hard cash. En combo som man inte kan förneka.

Glöm nu inte att ta demontestet på Bobs hemsida för att mot en mindre penning få veta om just du är besatt. Och om nu testet går bra, kan man ju passa på att anmäla sig till hans djävulsutdrivnings skola!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...