onsdag 13 juni 2012

Skitdag

Denna dag är officiellt en skitdag, även om den slutat bra tillslut. Detta trots att det är svärfars födelsedag. Trots att sonen hade skolavslutning.

Idag höll jag nämligen på att förlora min andra hälft, min livskamrat och älskling. Igår opererades min fru. Operationen gick väl, men under natten blev det lite problem med illamående och kräkningar. Sedan på morgonen kom personalen in på hennes rum och hittade henne avsvimmad och blå i ansiktet.

Hon vaknade av att ett akutteam står och försöker väcka henne. Man ger henne knogmassage på bröstkorgen och en läkare står redo med defibrillator. Vad som hänt är just nu osäkert men man misstänker att hon antagligen fått för mycket av eller reagerat dåligt på något smärtstillande som i sig resulterade i att hon slutade andas.

Enbart tur att någon kom in i rummet i rätt tid.

Nu när jag lämnade sjukhuset på kvällen hade hon dock piggat på  sig betydligt och var tillochmed uppe och gick en sväng.

Kan inte påminna mig att jag varit så rädd och orolig, tidigare, som jag varit idag. Skräm mig aldrig så igen, Älskling... :-)

Som lök på laxen så åkte jag med barnen till Stinsens köpcentrum för proviantering och fick återigen en present av dem genom deras medarbetare i parkeringsbranschen. Men så går det när man är förvirrad och glömmer parkeringsskivan. Dock en parentes i det hela. :-)

6 kommentarer:

 1. Usch vad hemskt! Jag förstår att du blev rädd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja för fasiken, det var en smärre pärs. Men det svänger fort. Det ser ut som om hon får komma redan idag.

   Radera
 2. Såg precis att hon fått komma hem! Härligt. Ta hand om henne nu!

  SvaraRadera
 3. Älskade make! Jag lovar att aldrig låta sjukhuset överdosera smärtstillande igen, och jag lovar att göra allt vad jag kan för att slippa en andningsdepression igen. Puss!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...