måndag 9 juli 2012

Sorg över en missad konsert

I förrgår spelade Pearl Jam i Sverige för första gången på 12 år.

Pearl Jam är ett band som jag älskat sedan jag för första gången hörde plattan "Ten" och jag anser att Eddie Vedder är en av de största och mest innerliga sångarna som finns.Tyvärr så fick jag inte chansen att se dem den här gången. Det blev inga biljetter vid släppet och jag fortsätter styvnackat att inte köpa av andrahandsmarknaden.

Jag har aldrig tidigare upplevt att en missade konsert faktiskt kan ge upphov till ren sorg. Det är med blandade känslor som jag nu läser alla recensioner från konserten. Jag är otroligt glad att det blev en toppenkonsert, både för att det ger en kvalitetsstämpel på bandet och för alla mina vänner som faktiskt var där. Men samtidigt sorgen över att inte ha varit där och fått uppleva detta tillsammans med min underbara fru.

Samtidigt som jag projicerar över sorgen till ett hat ännu en gång riktat mot biljettnasarna som för snöd vinning dammsuger biljettmarknaden. Kommer aldrig att kunna respektera dessa typer.

Se underbara bilder från konserten tagna av Stones.

Jag får helt enkelt försöka fortsätta vara glad över att jag såg dem när dom spelade i Sverige första gången på Strömsborg och fortsätta hoppas att dom snart kommer tillbaka. Grattis till alla som var där.

2 kommentarer:

  1. Vill inte strö salt i såren men det var en fantastisk afton med ett riktigt tänt Pearl Jam, förhoppningsvis kommer de snart tillbaka.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...