måndag 29 oktober 2012

Önskelistan - Rockande bord

Detta bordet måste givetvis hamna ganska högt på min önskelista. Dels för att det är riktigt cool i sig, men även för att det slår an en nostalgisträng inom mig.

Bordsskivan är täckt med flyers från konserter,främst Blues och gammal rock, men det är helt ok.

Nostalginerven då undrar ni?
Jo, i mina tonår hade jag ett liknande bord i mitt tonårsrum, som min far och jag hade gjort. Skillnaden bestod i att mitt bord hade en skiva gjord på ölburkar av olika märken. En kompis till mig hade en släkting som jobbade på PLM i Malmö som då gjorde de gamla ölburkarna i plåt. Eftersom dom inte stansades ut i aluminium som nu, så kom dom i platta plåtar tills man samman fogade dom till burkformen. Så polaren tillhandahöll en rejäl bunt med sådana plåtar. Dessa användes som sagt till den urtjusiga bordsskivan. Tyvärr skänkte föräldrarna bort bordet efter att jag flyttat hemifrån och dom tröttnat på det. Man skulle ha tagit det med sig.... Tyvärr tror jag inte att det existerar något foto på det bordet. Garanterat coolt redan då, och nu skulle det ha varit ännu coolare med dom gamla retroburkarna.

Dessutom påminner bordet ovan om hur herrtoaletten hemma hos oss såg ut innan stambytet.


3 kommentarer:

 1. Häftig toalett, misstänker att alla flyers mm inte är original men ändå. Inte rekommenderat att ståkissa där inte, lätt att tappa fokus på det ärendet man egentligen var där för då, kan jag tänka mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det var inte många original där, utan dom flesta kom genom ett samarbete mellan mig och Internet. Men printade man på schysst papper så blev det bra. Hade det varit original hade jag nog dessutom behövt en rejält mycket större toalett, eftersom mycket var stora affischer från början. :-)

   Radera
 2. Ja, det är ganska lätt att få till snygga bilder. Häftigt i alla fall.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...