onsdag 7 november 2012

I love your blog-award

Tjohooo! Äntligen någon som ser storheten i mitt vansinne! :-)
CrimsonAnna på Bloggen "Ljudet av ett Hårdrockshjärta" gav mig denna utmärkelse (min första någonsin), Tackar! Det värmer i höstrusket. Vad det gäller min gamla bloggbeskrivning, den gäller fortfarande i allra högsta grad, även om man piggnar till emellanåt. Dock ramlade den bort när jag lekte med blogginställningarna och trött som jag är orkade jag inte fixa tillbaka den. :-) Får ta tag i beskrivningen någon gång.

Så till de som jag nominerar vidare i denna pass the love stafett.

Metal!
Metal! är ett måste! Bra recensioner och artiklar. även om det allt som oftast handlar om musik som är snäppet hårdare/snabbare/growligare än jag normalt njuter, så tycker jag att Rebelängeln skriver så intressant att det är mig ett stort nöje att ständigt återvända dit. Ofta.

Tune of the Day
Även Tune of The day är en site som måste besökas just varje dag. Även om jag vet att dom övertrevliga och hjälpsamma Tethania och Stones hjärtan bankar lite extra för rocken så är det genom deras insikt i den svenska musikscenen en ynnest att få ta del av både högt och lågt, mjukt och hårt i musikväg. En ständig källa till ny intressant musik. Skulle gärna se mer av Stones konst, som har smygvisats någon gång på bloggen.

Bloggfrossa
Mike The Bike skriver på sin Bloggfrossa otroligt underfundiga och roliga texter om allt och alla. Även om jag inte alltid håller med om vad han skriver, så får jag nog säga att det är väldigt sällan som han inte roar mig. Måste erkänna att jag är väldigt avundsjuk på hans snygga språkbruk och talang för skrivandet.

CherryBombed
The only non Swedish Blog that I choose to award today. A blog that I have found much inspiration from, since I first laid may eyes on it. Cherry is a rocking woman with her heart in the right place. And I know that she also have a great taste in Rock n Roll Art as she have featured my own stuff on her site. :-)

Sex Noll Två
Skönt underfundig blogg med trevlig ton. Vassa små betraktelser. Lägger man därtill lite andra bloggar som Jonas är inblandad i, såsom Makalösa Memes, så kan det ju inte bli dåligt.

Detta var dom fem som jag just nu kom att tänka på, det finns givetvis fler, men det får bli en annan gång.Reglerna för awarden är följande:
 1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den
 2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar
 3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg

4 kommentarer:

 1. Åh! :)
  Tack, det var fina ord. Och visst kommer jag att ta denna utmärkelse och göra något av det. Återkommer om det.

  För övrigt - GRATTIS. Det var du väl värd!!!

  SvaraRadera
 2. Grattis och bra samt roliga bloggar som fick pris.

  SvaraRadera
 3. Tack för detta, snälla ord där. Grattis själv där! Får väl hitta på något med detta när jag är återhemma igen.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...