söndag 29 september 2013

Önskelistan - Vin vin och åter vin

Detta är väl egentligen inte en renodlad önskning, då vad jag förstår, vinet i fråga tydligen är ganska blaskigt.  Men eftersom jag skrivit en hel del om rockviner tidigare så om inte annat för att vara konsekvent så tar jag med det ändå.

Geoff Tate har även han hakat på trenden med Merch-vin. Ett rött och ett vitt finns att köpa via Three Rivers Winery.


3 kommentarer:

 1. Med tanke på hur Tate verkar bete sig nu för tiden så hade det där varit det sista "rock-vinet" jag hade köpt. En blaskig människa inte ha sitt namn på något annat än ett blaskigt vin. ;)

  Vet att du gått igenom dom flesta merchvinerna, vilket är din favorit?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sanning med modifikation, har inte druckit alla som jag har presenterat. Det finns en hel del jag skulle vilja prova dock.

   Men av de jag provat hittills, så är nog antingen AC/DC Highway to Hell eller Sweden Rock Dedication. Men ärligt talat, alla av de rock-vin jag smakat hittills har varit långt ifrån prisvärda. Är man inte ute efter etiketten som sådan, eller en kul present skulle jag hellre lägga 89:- på en flaska The Grand Zin, Zinfandel. Busgott till grillat, eller bara som det är.

   Radera
  2. Tackar för tipset. Dricker inte så mycket vin, speciellt nu när grillsäsongen är över, men jag ska lagra The Grand Zin i dryckeslistan jag har som skvalpar runt i hjärnan. :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...