måndag 14 oktober 2013

Ny Led Zeppelin film på gång... eller nästan... i alla fall....kanske

Filmmakarna Jackie Tolliver och Gabriel Tolliver, är i full fart med att lägga sista handen (händerna) på sin film Fleecing Led Zeppelin.

 

Det är väl i ärlighetens namn inte riktigt en film om Led Zeppelin, utan snarare om en händelse runt bandet. Närmare bestämt det som hände bandet runt en konsert i New York 1973. 
Bandet spelar på ett utsålt Madison Square Garden och tourmanagern Richard Cole har stoppat gaget, 200.000$ ( vilket skulle vara ca. 1.1 miljoner $ med dagens värde) ett kassaskåp på bandets hotell, The Drake. När pengarna skall hämtas är dom borta. Många misstänks, men fortfarande är pengarna borta.Det är dessa pengar som filmen handlar om.
Helt klart en kul idé. Filmen är tänkt att bli en kortfilm som man sedan kan använda för att söka finansiellt stöd för att kunna göra en långfilm. Det mesta är filmat och för att göra en bra postproduktion och marknadsföring, så söker man ekonomiskt stöd via crowdfunding.

Vill du veta mer om projektet, kanske rent av vara med och finansiera (en del riktigt snygga grejer man kan få), så hittar du projektets sida här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...