tisdag 30 september 2014

Spader Ess Tipsar - Heligheter och livets nödtorft

De lärde må tvista om vad som egentligen döljer sig bakom begreppet den heliga/oheliga treenigheten. Det beror väl lite från vilket håll man betraktar saker och ting, för att inte tala om när.

Nu när det har varit sommar, så kan min tolkning av treenigheten vara Grill, Bärs och Musik. Inte en helt dum kombo om du frågar mig. Nu är tyvärr sommaren över vilket gör att det ena benet i trojkan faller bort för min del, grillningen.
Så för att förlänga den säsongen mentalt, så finns det ju ett antal goa siter ute på Intenetzet som kan hålla lågan vid liv och funka som en inspirationskälla inför nästa sommar. Dessutom kan man ju göra en hel del god mat även utan grill, så visst finns det hopp även för resten av året.

En av dessa eminenta sidor som åtminstone tar upp öl och musikdelen av den heliga trion, är nyöppnade Heavy Metale, som innehåller en hel del matnyttigt och huserar ett flertal duktiga skribenter (däribland Rebellängeln som inte borde vara någon främling för er som läser här).

Men vill man ha hela kittet, det vill säga även grillbiten, så kan jag rekommendera en sida som jag just hittat och som även den verkar mer än lovande. StonerRock BBQ.
Bara namnet!
Lägg därtill deras slogan: "Light the Grill....Crack a Beer....Crank the Tunes". Kan inte gå fel med andra ord.

Största problemet med denna Chicagobaserade sidan, sett ur ett Svenskt perspektiv, är nog att man kommer att stöta på en hel del ölsorter som man kommer att ha väldigt svårt att hitta här hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...