söndag 13 mars 2016

Spaderdotter- musikfavoriter (fortsättning)

Tänkte att det nu är det dags för mig att fortsätta lista mina heavy metal favoriter. Tog ju en paus från listan då jag behövde tänka igenom vilka band jag skulle ta med! Finns nämligen ett antal band för många för att få plats på listan. Men nu kör jag helt enkelt vidare och hoppas på att ni kanske kan upptäcka lite ny och spännande musik.

Magnum- Kingdom of madness

hela Kingdom of Madness skivan är ett fantastiskt verk. Men titelspåret är i alla fall för min del favoriten av alla låtarna. Allsångsvänlig, skriksjunga i duschenvänlig och så otroligt festlig. Blir garanterat toppen stämning om du drar igång den på en hemmafest.


Tokyo Blade

återigen dyker fler britter upp på listan. Men det är ju inte konstigt med tanke på att de har en förmåga att producera fantastisk heavy metal. Tokyo Blade är ren heavy metal. Snabbt, hårt och fyllt med power. Perfekt att hytta med näven till.Tysondog

Här kommer något som kanske är lite tyngre än de övriga banden på listan. Snabba riff och snabba trummor som känns i hela kroppen. Kan tillägga att dessa herrar gör sin första Sverigespelning i sommar på muskelrock. Ännu en fantastisk anledning till att köpa sig en biljett. Pronto.


Mindless Sinner

Ett till svenskt underband i klass med Gotham City och Heavy load. Hela Turn on the power plattan sätter sig i huvudet och stannar där länge. 80-tal när det är som allra bäst. 
Och där avslutar jag för idag! Kan hända att jag fortsätter med listan i framtiden, men för tillfället känner jag mig rätt färdig och nöjd. Men jag lär komma på något annat spännande att skriva om som förhoppningsvis kan underhålla er! 
Godnatt!
3 kommentarer:

  1. Senaste Magnum-plattan är grymt bra!

    SvaraRadera
  2. Senaste Magnum-plattan är grymt bra!

    SvaraRadera
  3. Bra lista. Magnum är gamla favoriter och precis som Per säger nya plattan är förvånansvärt bra. Toky Blade är också sköna. Dom andra måste jag lyssna in mig på. Och Givetvis, fortsätt skriva. om vad som helst.:-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...