torsdag 26 januari 2017

Dagens Musiktips : Hela listan...Eller grand deluxe 4!

More is More! Och här kommer det ännu mer små kortisar som egentligen förtjänar ett helt eget större kapitel för sig själva. Fem riktigt bra band på dagens lista, så gör er nu en riktig tjänst och luta er tillbaka och lyssna in dem.

Haunted 
Första låten jag hörde med dem var "Watchtower" och jag var fast redan efter ett par sekunder av introt. Sedan när jag började lyssna på resten så var det bara hissa vit flagg och kapitulera för dessa Italienska Doom ryttare. Det är tungt långsamt och framför allt vackert, mycket vackert. Bellissimo!!


Facebook

Fall Of An Empire
Lite luftigare tongångar om man jämför med förra bandet, men ack så förtrollande. Ett band som borde ha potentialen att tilltala många. Snygga melodier och drivet gung. Me like massor!


Facebook

Howling Giant
Black Hole Space Wizard: Part 1, det enda jag saknar på denna kortis är nog egentligen Part 2. Fyra låtar, men ändå finns det något för alla. Från råröj till tillbakalutat skön-sväng.
 Dawn
Inte så vanligt med band med bara kvinnor i denna doomiga värld. Så därför är det kul när man snubblar över en sådan här otroligt bra EP med just Doomprästinnor.
 


Facebook

Kroh
Birmingham-gruppen Kroh har varit med här förr, vilket inte är förvånande, då dom håller en ruskigt hög lägstanivå. Förra årets platta är inget undantag. Lyssna och njut.


FacebookInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...