söndag 27 februari 2011

Kissie gör en pudel.

Förra veckan lyckades Sveriges hopp för framtiden, Blogg-Kissie gå från sitt vanliga outhärdliga Stureplansjag till "Jag är visst en fin människa" alter ego.

Tydligen skall polisanmälan ha dragits tillbaka efter att hon Pudlat på sin hemsida och skrivit att hon minsann tar avstånd från allt vad Nazister heter och bett om ursäkt för sina mindre lyckade damp-imitationer till hot. Så, då är väl allt väl i konungariket Sverige igen då? Nä, säger jag. Alla vet att enda anledningen till pudelskrivelsen är att ett par av hennes annonsörer hotade att dra sig tillbaka och har inget med hennes eventuella Nazi-sympatier att göra, utan är helt enkelt ett utslag av man biter inte handen som föder en. Huruvida detta är sett med blida ögon av hennes eventuellt forna Nazikompisar förtäljer inte historien. Det kanske ses som att Kissie helt enkelt går Undercover....

Det som dock förbryllar mig lite är det faktum att ett enkelt ursäkta kan få anmälan tillbakadragen, jag visste inte att det gick till så i Sverige. Allt finns ju inspelat, så det råder inget tvivel om att hot har förekommit och det är brottsligt att hota folk.

Ser man till Assange-affären så har det ju varit så att tjejerna som först gjorde anmälan försökt att ta den tillbaka, men att det inte går för att man kan misstänka att det trots allt ligger ett brott bakom i alla fall. Borde detta inte gälla i ett så här uppenbart fall också i så fall?

Nä, man får väl surfa över till Kissies hemsida så man kan se vilka som annonserar på hennes sida och utöva lite hederligt folkuppror genom att bojkotta i alla fall. Folkuppror har ju funkat ganska hyfsat i mellanöstern den senaste tiden.

Facepalm Kissie?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...