måndag 28 november 2011

Black Sabbath

Som alla vid det här laget vet, så var det återförening, Turné och ny platta som låg bakom presskonferensen den 11-11-11.

Eftersom jag länge älskat Sabbath, både i originaluppsättningen och Dio-lineupen (kan även sträcka mig till att erkänna att jag gillade Gillan-plattan med), men aldrig haft chansen att se dem tidigare så är det inte helt utan att man ser fram mot den 25:e Maj då dom äntrar scenen på Stadion.

Att det dessutom blir tillsammans med större delen av familjen, gör inte saken mindre rolig. Frugan har även hon gillat Sabbath länge (en historia i sig om hur hon fann gruppen) och då i synnerhet med Ozzy. 15-åriga dottern skall med, ser det hela som ett led i hennes musikbildning. Hon är inget vansinnigt stort fan, men hon har vettet nog att inse att det handlar om legender som man bör ha sett om man har möjlighet...

Synd bara att 11-åriga sonen inte riktigt har ro i kroppen att hänga på en konsert av detta slaget så lång tid som det ändå tar...

Så, 25:e Maj kan inte komma fort nog hos Spaderfamilj. Fast, det blir ju förhoppningsvis en del andra konserter under tiden som man får roa sig med, såsom Motörhead dn 10:e December.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...