måndag 6 februari 2012

SuperBowl 2012

Så då var årets upplaga av Superbowl över och förutom att New York Giants gjorde en bra match så är väl det bestående en stilla förundran över hur klemigt det Amerikanska folket verkar vara.

Ett folk i ett land som ideligen slår sig för bröstet och skramlar med sina vapen. Som har ett alldeles eget koncentrationsläger på Cuba. Vapenlagar som gör det ok att låta småbarn hantera vapen. Man bänkar sig framför sina TV-apparater för att se Belgian Bluetränade muskelpaket storma mot varandra på en fotbollsplan och hör och häpna, förfasar sig över att artisten M.I.A. visar långfingret under en nanosekund samtidigt som hon sjunger "I Don´t give a shit". Läs mer och se det fruktansvärda tilltaget här på Aftonbladet.


Kanske man borde väva in grenen "skylla i från sig vems ansvar det var att halvtidsunderhållningen inte höll tillräckligt hög moral" i Amerikansk fotbollsreglerna?

Om du orkar och känner att din motståndskraft mot moraliskt fördärv är riktigt stark, så kan du här se hela halvtidsshowen med Madonna och Co.


Men kom ihåg, jag har varnat dig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...