onsdag 20 juni 2012

Är det bara jag eller...

Det känns som Julian Assange affären redan för länge sedan gick över styr, men nu börjar den ta rent komiska proportioner.

Han fortsätter att vara en nagel i ögat på etablissemanget, men på ett otroligt skevt sätt, som mer väcker förundran och löje..
Allt bra han någonsin gjort omkullkastas ju av hans vansinniga korståg mot svenskt rättssamhälle. Han, och hans påhejare kan tycka vad dom vill om saken, men så här ser det ut och det är dom lagar vi har att följa.

Sedan kan man ju fundera på vad som kan hända om han dök upp i Sverige?
Själv tror jag inte att han kommer att bli fälld i domstol för det som han står inför, men det är en fråga som är viktig att den prövas på det sätt som Svensk lag stakat ut.
På sin höjd, om det, mot all förmodan, verkligen skulle gå till att han blir fälld, kommer han att få ett i sammanhangen löjligt bötesbelopp och möjligen några timmars samhällstjänst.

Risken för utlämning till USA har jag svårt att tänka mig skulle vara större här än i England eller för den delen Ecuador. Särskilt som Sydamerika traditionellt sett varit en lekstuga för CIA.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...