fredag 1 juni 2012

Let the Good Times Roll Del 8 - En bit av Rockhistorien - Upplösningen

Fortsättningen av serien Let the Good Times Roll. 

Ända sedan Roger slutat som trummis hade vi kämpat för att hitta en trummis som passade in och en tid efter releasepartyt så gick bandet och Peter "P-son" Andersson skilda vägar. Vi stod nu utan både trummis och saknade en gitarr.

Ett antal trummisar passerade i revy under kortare sessioner tills trumpinnarna lämnades över till Rickard "Nutte" Andersson. Gitarren ersattes med en gammal kompis till Ubbe, Glenn Larsson (tidigare spelat i Målillabandet Meadow) som hoppade in på Keyboard ett tag.
Glenn, Nutte, Mulle, Ubbe och Dannesäter

Tyvärr måste man nog säga att detta bara var konstgjord andning och trots en hel del bra nya låtar och demos varav några spelades in och kan avnjutas här, så var det som om luften och lusten försvunnit en del och efter en tid var N.J.B.s saga all....

För mig har resan med N.J.B. både som band och kompisar, i bandet och runt om, varit otrolig givande och varit en tid som betytt mycket både för mig som person och mitt musikintresse.
Allt från att bara hänga i replokalen, spela in demosar och skivor till att spela live så mycket som bara gick.

Vi spelade både på stora tillställningar och små. Allt från flera hundra i publiken vid tex. Rudalund och Höglandsträffen, till spelningar i Kalmar där supportbandet utgjorde halva publiken.
Ubbe

Mulle
För min egen del har det betytt allt från att rodda, sköta ljus, pyroteknik, agera manager och alltiallo i allmänhet. Mycket skratt och fest i goda vänners lag.
Helt enkelt var det det bästa sättet att komma så nära det går att stå på scen, utan att själv kunna spela.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...