fredag 6 juli 2012

The Quill - Gävle 2012-07-04

Vilket kalas det blev denna strålande afton då The Quill äntrade scenen på Stortorget i Gävle, för att tillsammans med sina gäster, Conny Blom och Ralf Gyllenhammar, sätta tonen inför den stundande Getaway Rock Festivalen.

Det blev en kväll då det bjöds en gedigen rock mangling tillsammans med en hel del garv. The Quill levererade en öppning med sina egna låtar för att sedan, tillsammans med gästerna, avrunda med en bukett rockklassiker. Detta pärlband som spände från The Doors till Motörhead framfördes på ett lekfullt och opretentiöst sätt. Spelglädjen man hade på scenen smittade av sig till publiken och vi blev bjudna på såväl Connys otroliga gitarrspel som Ralfs skönsång, förlåt jag menade publikunderhållande. ;-)

En kväll med många udda och unika inslag som man inte stöter på varje dag. Dessutom så var detta kvalitetsstämplat som Hårdrock, eftersom Ralf var med. Allt enligt Ralf själv. 

Här kommer ett par bilder tagna av min underbara dotter, som gjorde sitt första, men troligen inte sista, inhopp som konsertfotograf.
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...