måndag 17 december 2012

Önskelistan - Vintervin

Så här i den mörka och kalla Decembermånaden (skall man tolka SJ:s agerande kan man tro att detta är den värsta vintern i mannaminne, vet i fasiken om jag håller med) så kan man behöva något som värmer under västen.
Det traditionella är givetvis Glögg, men då jag försöker hålla sockerintaget lågt känns det som om ett schysst säsongsvin skulle vara den rätta medicinen.

Och även om nu tomtemor på bilden ser aningen tunt klädd ut för en dag i skidbacken, så värmer det alltid med lite klassisk vintage pin-up.


Vinet kommer från Sort This Out Cellars som har hittat den ultimata idén för att sälja sina produkter, lättklädda damer. Att ingen har kommit på den förut... :-)

Lite fler exempel på deras oumbärliga drycker.

En vitsig flaska för skräckälskaren. Elviras Macabernet. Vet inte om det är själva skojandet med vintypen eller det faktum att det lanseras som ett "Full-bodied, well-rounded flavors Wine" som är poängen, men det struntar jag i, det platsar på min önskelista i alla fall. :-)Jag antar att det är läge att döpa om dessa viner från "Sprattelvatten" till "Ben-sprattelvatten" istället.


1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...