fredag 22 februari 2013

Önskelistan - Högtalare

Vi fortsätter även idag med ett bidrag till önskelistan från en av de stora förstärkartillverkarna.

Att Marshall gör grymma förstärkare och är en av de största ikonerna inom Rocken har vi med oss från vaggan numer. Att man dessutom börjat göra fräcka hörlurar har vi också vant oss vid vid det här laget.

 Låt mig därför presentera nästa steg i "The Marshall Lifestyle"nämligen Marshall's Hanwell!

En lika ikonisk ljudanläggning för hemmabruk som den gamla klassiska stärkarstacken.
Plugga in valfri ljudkälla, din smartphone eller dator tex., och tryck ut din rock som det är menat att den skall låta, Marshallifierad. Och eftersom vi pratar retrodesign, så är det kabelanslutning som gäller och inget annat, givetvis får man med en guldpläterad "snurrkabel". Såtillvida man inte skaffar någon wireless historia själv att koppla in.
Som om inte det vore nog, så skall ljudet vara riktigt grymt och den skall gå att köra riktigt högt innan ljudet börjar bottna ut. Men det var väl bara att förvänta sig. Den är kanske aningen (understatment om du frågar mig) på den dyra sidan, 7500:- får man punga ut med för att äga den. Vilket är i paritet med gårdagens Önskelistetips, fast där får man en komplett musikdator från Orange för stålarna som också borde kunna användas i detta syfte??....
Men det är bara att konstatera att det kostar på att ligga på Rocktoppen.


GE MIG NU!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...