fredag 1 februari 2013

Önskelistan - Magiskt Sigill


Det är väl inte mer än naturligt att sångerskan Jinx Dawson från det gamla kultbandet Coven, har fortsatt sin karriär inom det ockulta och titulerar sig som prästinna av den vänstra handens väg, Ceremoniell magiker och är dedikerad frimurare. Bandet får ju ändå ses som en av grundpelarna i den ständigt populära genren vi kallar ockult rock.

Och nu när bandet inte är så flitigt längre, även om man faktiskt hade sitt senaste skivsläpp 2008 med skivan "Metal Goth Queen-Out of the Vault", baserat på gamla outgivna inspelningar med bland annat Tommy Bolin, så är det väl i denna skepnad som hon fortsätter att vara aktiv och spännande.

Man kan via hennes Ebay-shop köpa, av henne handtillverkade personliga magiska sigill uppritade på pergament (bland annat). Sigillen är baserade på antingen ens eget namn eller varför inte sitt bandnamn. På något sätt blir det lite till och med lite coolare än en autograf. Här är en bild på hennes eget och gruppens sigill.


Kostar inte en förmögenhet heller, 26$, vilket får anses som ganska humant bland de saker som dykt upp i önskelistan.Och som hon själv säger, om nu Presidenten av USA har ett eget sigill, varför skall inte du ha ett?

GE MIG NU!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...