söndag 28 april 2013

Ghosts färdplan mot framtiden.

Att personerna bakom maskeringarna i Ghost inte är några dumhuvuden råder det knappast något tvivel om.
Ju mer man ser av Ghosts lanseringar så blir man bara mer och mer nyfiken på hur mycket som dom har planerat? Visst, påvens avhopp får man väl kanske avskriva som en lycklig slump för bandet, men det finns ett otaligt andra tecken på att det finns mer än en tanke bakom vad bandet levererar. Förutom det faktum att dom själv just har sagt att man har långsiktiga planer.

Senaste exemplet, runt nya skivan har gruppens intervjuer ofta kretsat kring religionens förtryck av kvinnor och ofta då vad det gäller det sexuella. Att man dessutom, häromdagen, lanserade sin senaste limiterade box, just riktad till kvinnor. En vad man skulle kunna säga, kvinnofrigörelse box designad för att hjälpa kvinnor att kasta av sig det patriarkala ok som religionen och det traditionella manssamhället gärna lägger på deras axlar.

Dock undrar man vad tanken är med att den inkluderade T-shirten i boxen endast är i mans-storlekar?


Tänk den som fick vara en fluga på väggen under bandets möten där framtidsplanerna stakas ut. Det skall hur eller hur bli väldigt spännande att se hur bandet fortsätter att navigera mellan trendkänsliga hipster-recensenter och gemene man i deras framtida seglats på de ockulta musikvärldshaven. Så länge dom fortsätter att leverera bra musik och en intelligent och spännande förpackning så har dom i alla fall mig på sin sida.

3 kommentarer:

 1. Det är nog så att det är tänkt att mannen köper boxen, behåller T-shirten och ger tillbehören till kvinnan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får väl anta att det är så det ligger till. Eftersom den kallas "Papa Emeritus II Dildo Puppetmaster T-Shirt" kanske det skall ses som att det är mannen som är dildons puppetmaster? :-)

   Radera
 2. Detta måste väl vara det mest knäppa något band släppt sedan Rammstein släppte dildos som var avgjutna av gruppens medlemmar?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...