tisdag 25 juni 2013

Sommarstiltje... Inte om det går att undvika!!

Då sommaren är över oss, och även om det är ett par veckor kvar till semestern och den ultimata latheten för min del.

Det är ungefär här som jag hade tänkt säga att det innebär att  det finns risk för att inläggsfrekvensen  här på bloggen minskar, då jag ämnar tillbringa så mycket tid som möjligt i hängmattan lyssnandes på musik och läsa goda böcker.
Men vad fasiken, så kan man ju inte ha det, nu när hederligt folk får ledigt och plötsligt  har all tid i världen att sitta och slöläsa sin favoritblogg och insupa den stora visdom som sipprar ut härifrån (ödmjukhet? Inte en chans!), så därför tänkte jag i stället passa på att presentera "Polarn' Per" som kommer att göra lite gästinlägg och recensioner.

Vilket kommer att resultera i ett antal saker. Den litterära nivån på bloggen kommer att höjas avsevärt, då "Polarn' Per" är en mästare till ordsmed. Det kommer antagligen att bli lite mer av annan musik, än den som eder trogna tjänare "SpaderEss" kanske normalt lyssnar på och delar med sig av. Kanske kan det bli en del andra idéer överhuvudtaget. Vem vet? Och se nu till att välkomna honom varmt så kanske han vill stanna kvar.... Håll ögonen öppna...

Hur eller hur, må solen, eller månen lysa upp er stig... Allt efter egen preferens...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...