fredag 5 juli 2013

Night of The Demon continued...

För något år sedan så hände det sig att hemmets sängkammarväktare sade upp sig från sitt jobb, genom att helt sonika dråsa i backen, som jag nämnde här.

Jag köpte demonhuvudet av en suspekt typ som stod och sålde lite olika lerskulpturer i tunnelbanenedgången vid Östermalmstorg en gång för herrans massa år sedan. Tror jag gav en hundring. Sedan monterade jag den på den egensnickrade vapenskölden och alltsedan dess har den vakat över vårt hem.

Restaureringsjobbet av vår kära demon har väl inte direkt gått på högvarv, men nu så börjar det närma sig ett avslut. För restaureras är ett måste, nu när han ändå har hängt med i så många år och blivit lite av en familjemedlem.


 Så här såg den stackarn ut efter att ha dråsat i golvet. En lerklump som fortfarande satt kvar på trätavlan och en skål med bitar i storlekar från smulor till aningen större delar.


Efter flitigt pusslande och limmande av bitarna som inte blev helt pulveriserade så blev slutresultatet så här.

Så i det här läget var det bara att fylla ut de bitar som inte gick att pussla ihop igen med lera.

Nu när hans adliga anlete åter är på plats, så återstår det bara lite mad målnings-skillz och han är redo att återta sin vakttjänstgöring här hemma igen. Dock kommer jag att försäkra mig om att han sitter lite bättre denna gång.


2 kommentarer:

  1. Trist när sånt här händer men du som är så händig så löses det ju utan problem ser jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske hittar en ny karriär långt från IT. :-)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...