tisdag 24 september 2013

Polar'n Per tjatar - Tjuvlyssna på Alter Bridge nya platta!

Alter Bridge - The Story So Far 2013
Nu finns den ute! Alter Bridge efterlängtade fullängdare "Fortress" (som släpps i butik på måndag, 30 september, nästa vecka).

Roadrunner bjuder alla köpsugna på en förhandslyssning i form av ett ljudmoln på Soundcloud (se nedan) och gissa om det låter bra?

Ljudbilden ligger i linje med de tre plattorna bandet släppt sen innan, dvs plattan har ytterligare lite hårdare sound än föregående platta!

Myles Kennedy (sång) och Mark Tremonti (gura) är en god kombo, har det visat sig. Plattan låter som förväntat fantastisk och låtmaterialet är fängslande bra! Öppnande "Cry Of Achilles", titelspåret "Fortress" och "Lover" är låtar som fastnar som klister, medans "The Uninvided" visar en lite nyare sida av bandet, soundet är annorlunda, kanske smakar den lite "Slip To The Void", bedöm själv?

Som platta förtjänar den fyra fina ess (av fem)! För den snygga produktionen och det starka melodiösa jag lärt mig uppskatta med bandet!

Är du sugen på ännu mer av bandet? Då måste du införskaffa dig senaste numret av Classic Rock där en exklusive samlingsplatta kallad "The Story So Far" (bilden) med hits och liveakter satts samman tillsammans med senaste singeln "Addicted To Pain"

Nu ska jag digga vidare!

/Polar'n Per


Tre starka kort med Alter Bridge;
1.  Myles Kennedy
2. Gitarr-drivet
3. Det helylle som bandet utstrålar

Mer av Alter Bridge;
...på webben
...på Spotify

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...