fredag 4 oktober 2013

Önskelistan - Ghost The story continues... Nu som burgare.

Ibland undrar man om inte bandet Ghost är välsignat av högre(?) makter. :-) Åtminstone när det kommer till marknadsföring.

Först var det lyckoträffen med en påve som valde att pensionera sig på ett för påvar ganska ovanligt sätt, dvs. kliva ner från tronen utan att först dö ihjäl. Vilket bandet var snabba med att plocka upp och lansera sin egen lilla kampanj för att få Papa Emeritus II invald som ny påve.

Det senaste i raden "lyckliga" omständigheter måste väl ändå vara lanseringen av Ghost Hamburgaren som Chicago baserade Kumas Corner gjort. En burgare som serveras både med reducerat nattvardsvin och en oblat som normalt representerar Kristi blod och lekamen.
Givetvis inte välsignat, för då hade man väl varit inne och tassat på minerad mark.
The Ghost is as follows:
 • 10 oz. patty
 • Slow braised goat shoulder
 • Aged white cheddar
 • Ghost chile aioli
 • Red wine reduction
 • Communion wafer garnish Gott så, en ära i sig. Men det som ger det hela en extra liten twist och återigen reklam som inte går att köpa för pengar. Det kristna USA går lite smått bananas över tilltaget, så till den gräns att det blir en nyhet på tv-kanalen NBC.

Grattis igen Ghost, väl spelat, även om ni egentligen inte hade så mycket med det hela att göra. (Den här gången heller) :-)

Tyvärr kan man bara köpa burgaren på det ena av Kumas två hamburgerhak i Chicago och som jag förstått, enbart under en begränsad tid. Men visst fasiken skulle det vara kul att ha kunnat stoltsera med att man ätit en.

Eftersom det inte verkar fungera med inbäddningen av videon från NBC, så klicka på länken för att ta del av nyhetsinslaget.

2 kommentarer:

 1. Ja, detta är fan lite coolt.
  Och dom sa i klippet att dom inte hade planer på att ta bort den från menyn.
  Synd att man inte bor lite närmare, hade ju coola och säkert andra coola burgare. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo dom har en del trevligt där. Kanske vore dag för franchisen att ta steget över hit. Burgare är ju tokinne i Stockholm just nu.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...