tisdag 14 januari 2014

Det som komma skall - Judas Priest

Även legendarerna i Judas Priest har annonserat att dom skall släppa ny skiva under 2014, vilket blir riktigt spännande. Och även om det inte är riktigt lika länge sedan deras senaste plattan (6 år är ju ingenting) som det var för förra årets stora rysare, Black Sabbaths återföreningsplatta med originaluppsättningen (nästan), så blir det åtminstone för mig, även detta en rysare av rang.

Det kan bli så bra, det vet vi, men inte nödvändigtvis, det vet vi också. Så det är bara att rulla upp ärmarna och hålla tummarna.
Och här är en gammal goding så länge.


4 kommentarer:

 1. Kan bli bra, kan bli platt fall. Spännande är det oavsett.

  SvaraRadera
 2. Första Judas Priest albumet utan KK Downing känns märkligt men ska bli intressant hoppas på en starkt klassiskt Judas Priest album långt ifrån sömnpillret Nostradamus.

  Judas Priest tillhör ett av mina absoluta favoritband och jag gillade återkomst albumet Angel of Retribution en av de få invändningar jag mot det albumet är ljudbilden som låter aningen daterad och något billigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo, Judas tillhör dom alltid har ett eget litet rum i hjärtat, vad som än händer. :-) Man kan inte annat än småle åt all publicitet dom fått genom Simpsons de senaste dagarna. :-)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...