fredag 13 februari 2015

Recension : Det $tora Tågrånet - Länge Leve D$T

 Mycket här i världen är sig likt. Och det är inte alltid något fel i det. I somras hade jag lite allmän stiltje i skrivandet här på bloggen, och då var det givetvis läge att tipsa om Det $tora Tågrånet och deras EP. Så blir det även nu. Kargt med nya artiklar, och då tar vi till Jönköpingsbandet som håller på att prångla ut sin debutplatta Länge Leve D$T.
Även D$T fortsätter utan några större överraskningar. Och det är som sagt inget fel i det heller, eftersom EP:n var riktigt bra.

Jag är verkligen ärad!
Grabbarna i Det $tora Tågrånet väljer att hylla mig på sin första fullängdare genom att hålla mitt födelseår högt. Thank you Boys!

Nä skämt åsido, även om jag (själv ofta tror att jag) är bland det viktigaste som är sprungen ur den Småländska myllan sedan Dackeupproret, så tror jag inte att det är mig man har i åtanke på Länge Leve D$T. :-)

Musiken, produktionen och språkvalet är fortsatt det samma. Tillbakalutad svängig  och radiovänlig bluesrock med finurliga texter på svenska. Coolt helt enkelt. Det blir en riktigt solid trea för plattan och du hittar den på Spotify.

Facebook
Bandcamp
Spotify

3 kommentarer:

 1. Du är visst det viktigaste som någonsin kommit från Småland❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill bara påpeka att denna kommentar är från en helt oberoende källa... (Tack Älskling)

   Radera
 2. Oberoende?! Efter snart 23 år som din så måste jag nog säga att du skapat ett starkt beroende av dig💕

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...