söndag 19 april 2015

Tävlingsdax med Plektrumgrossisten

Ett litet urval av innehållet.
Det är alltid roligt när det kommer prylar med posten. Den här gången kom det ett litet paket, med massor med innehåll från Plekrumgrossisten. Normalt brukar det handla om skivor för recension, men denna gången var det en uppsjö med plektrum och lite annat, såsom gitarrsträngar och kylskåpsmagnet. Eftersom jag själv inte spelar gitarr, utan bara förädlar dom, så kan jag bara bedöma innehållet efter hur det ser ut. Och det är en salig blandning av motiv, både "vanliga" och "hologram". Allt från Cowboys till Pin Up:or och däremellan lite med skräcktema.

För att sprida glädjen lite så tänkte jag att jag snor det jag själv vill ha, Kissmagneten och och plektrumet med ett Spader Ess på (och som av en händelse, en pin up:a) t.ex., resten delar jag upp i två högar och tävlar ut till mina trogna läsare.

Och det är inte svårare än att jag slumpar ut paketen, med hjälp av Random Number Generator, till
två av er som lämnar en kommentar i kommentarsfältet baserat på turordningen kommentarerna kommer in. Dragningen sker på Fredag.

Till er som inte vinner, så kan ni hitta era snygga plektrum här. Och en hel del andra gitarrtillbehör. Dessutom kan ni se hur hologramplektrumen ser ut.

2 kommentarer:

  1. Oh yes, plektrum är kul, speciellt om man nu som jag samlar på dessa ädla plastbitar :)

    SvaraRadera
  2. plektrum verkar som en bra grej!
    Iám in!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...