onsdag 10 maj 2017

Dagens Musiktips : Hela listan..Eller grand deluxe 12!

Nytt tema för dagen, även om det har viss bäring mot förra listan. Denna gång handlar det om omslag som kombinerar kvinnor och motorer på ett eller annat sätt. En liten samling busig motorrock från lite olika genres, som sitter som en smäck nu när solen skiner och alla blir lite gladare till sinnet.Mississippi Gun Club
Vet inte riktigt varför inbäddningen av spelaren visar ett annat omslag med en indian, men bilden bredvid visar det omslag som gjort att plattan kom med på just denna listan. Dock är musik bra nog att hamna på vilken lista som helst. Tung Stoner för hela slanten.

 

Facebook

JOY
Skön svängig lo-fi-bluesrock med massor av brötig attityd och fullt av bus. Jag vill inte på något sätt säga att detta är livsomvälvande musik, men som ett soundtrack till ett solskensparty passar det riktigt bra.


Facebook

Fusskalt
Danska Fusskalt må ha större maskiner än motorcyklar på omslaget, men det gör ju inte saken sämre för det. Här är det mer blytung Stonermetal. Foten på gaspedalen och dra iväg. Påminner stundtals om senaste inkarnationen av The Quill. Bra är det hur eller hur. Plattan är från 2015, så det vore kanske på plats med något nytt.Man kan ju inte ha ett sådant här tema utan att ha med denna video med Brigitte Bardot med låten  Harley Davidson. Den är liksom urtypen för listans tema.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...