torsdag 8 juni 2017

Dagens Musiktips : Hela listan..Eller grand deluxe 15!

Mera listor! Det verkar vara det enda som kommer nu, men vafasiken, så länge det är bra musik, så får det funka. Och just tillgången på kvalitativ musik ser inte ut att minska. Tänkte att vi kör lite band som spelar musik, som om man har det minsta lilla bluesben i kroppen, ja då kommer man att älska dem, även om dom alla representerar olika smaker av det bluesiga.

Från den franska huvudstaden, Watchers.
Redan första lyssningen av denna lilla debutsingel och jag satt med ett galet flin över hela ansiktet. Tungt svängande Bluesrock med en modern touch. Verkligen ett band att hålla utkik efter.

Näst ut ett aningen mer skränig garage variant med amerikanska Brother O' Brother. Deras platta Neon Native är sprängfylld till bredden med punkig garagerock med massor av bluesig botten. Det faller någonstans mellan The Black Keys och The Cramps. Gott så.
Vi avslutar dagens lista med London Souls, som namnet till trots kommer från New York. Ännu en variant av det bluesiga. Här får vi en mer slick soulig lättsam variant med tydliga popmelodier. Har typ allt för att vara en skön bekantskap i sommarens solsken.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...