måndag 4 december 2017

Dagens Musiktips : Hela listan..Eller grand deluxe 23!

Idag tänkte jag presentera en lite annorlunda lista. Idag handlar det om band som eventuellt somnat in, eller som John Cleese skulle sagt...ceased to be! Det är inte bekräftat, men det var länge sedan jag såg någon aktivitet från någon av dessa. Och det är synd för dom var bra. Vem vet, man kan alltid hoppas på ett uppvaknande.


Black Moth Club 
Ett Franskt stonergäng som svänger på rejält. Den här skivan släpptes 2013 och det var ungefär samtidigt som det tystnade i sociala medier.


https://www.facebook.com/BlackMothCult

The Hookers
Punkig Metal. Inte direkt något material för ett nobelpris, texterna är som bäst rätt juvenila, men med ett rejält driv och ett party-ösande som gör att en lyssning eller två kan man kosta på sig. Verkar ha somnat in någonstans efter 2014 då senaste plattan släpptes. Men innan detta har man varit väldigt produktiva sedan 1994Harlequin Jones 
Denna duo från Kalifornien är väl det mest osäkra kortet, eftersom dom varit aktiva senast. Detta släppet som jag tror är det senaste, slääpptes 2012, men på bandets facebooksida skrevs det så sent som i Maj i år. Lite punkig kabaré skulle man i alla fall kunna kalla musiken.  


https://www.facebook.com/HarlequinJones

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...