torsdag 6 december 2007

spöstraff!!

Det börjar kännas som om det är dags att införa spöstraff och allmän förnedring, åtminstånde får jag den typen av känslor när man fortsatt läser om alla våldtäkter och det våld som riktas mot kvinnor av fega kretin om och om igen. Jag är dessutom innerligt trött på att läsa om att dessa personer haft svår uppväxt osv. Till och med en person med lågt IQ bör inse att detta inte är ett schysst beteende.

Jag är av naturen en lugn och mild person, men detta jävla svineri får mig att se rött och tar ner mig på väldigt låg nivå.

Så, alla puckon därute, vakna och inse att Neandertalsbeteende inte är OK, har aldrig varit och kommer inte att bli.

2 kommentarer:

 1. Ja man blir förtvivlad av att veta att ens ungar växer upp i detta,man undrar ju vad som hänt? Hur det kunde bli så här kallt klimat.
  Varför folk inte vågar se o bry sig längre...

  Jag försöker så gott det går att vara omtänksam emot min omgivning och ibland märkar man att folk blir förvånade när dom möts av ett snällt ansikte och en öppen dörr,oftast får man dörren i ansiktet samt en djup suck!
  Varför ska det vara så svårt att vara vänlig!??

  Hade just en sån här diskussion igår om man ska lägga sig i eller ej,jag tycker man ska det om man inte utsätter sig själv för fara.

  Ha en bra helg!
  /Garbo

  SvaraRadera
 2. Jo, bristen på folk som lägger sig i, eller mer som bryr sig, är nog roten till mycket.

  Ibland undrar man om man gör sina ungar en björntjänst, när man försöker uppfostra dem till att bli empatiska. Det är så man blir rädd att världen skall äta upp dem, när det väl är deras tid att ta plats...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...