måndag 6 september 2010

Xfactor för folket...

 Ännu ett stort ögonblick i TV-historien.

Kan inte riktigt bestämma mig för vad det är som ger dom sura uppstötningarna och framtidsångesten när jag ser detta klipp.

Om det är TV makarnas uppenbara ignorans för god smak när man producerar sina bröd och skådespel för massorna (har man tur hittar man ju folk som mer än gärna förnedrar sig helt gratis, som i klippet).
Eller om det är massornas apatiskt tillbakalutade oförmåga att lyfta röven ur soffan och påhejande glo vidare på all träck som vi föds med via rutan.
Eller om det är folks oförmåga att trots brist på någon form av talang göra vad som helst för att få synas i rutan, när det i vissa fall snarare är vård som skulle behövas.
Eller att jag själv småler, mellan uppstötningarna och förfasandet.

Simon Cowell har för visso rätt i sitt bannande av tjejerna, dom är både förfärliga och talanglösa, men samtidigt har han ju faktiskt byggt större delen av sin karriär på deras likar. Denna händelse bör ju vara som att hitta guld för honom, denna typ av agerande ser man sällan någon annan stans än hos Jerry Springer annars, och där verkar det mest regisserat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...