torsdag 12 april 2012

Siewert Öholm For president? Aldrig i livet!!

Efter att ha sett det senaste avsnittet av Betnérs program om Religion, så hamnade återigen mysputten Siewert Öholm i rampljuset.

Man kan bara spekulera i vilket trist och homogent samhälle vi hade levt i om en person som Siewert och hans gelikar hade fått bestämma.
Hur trista och ofarliga tidigare generationers ungdomsrevolter än ter sig, så får man nog tacka sin lyckliga stjärna för att dom funnits. Att man sedan själv inte förstår dagens ungdomsrevolter fullt ut  får man nog se som ett sundhetstecken i sig. Utan det gäller nog mest att försöka fostra sina unga så gott det går till eget tänkande och empatiska individer. Att dom sedan väljer att vara individuell i grupp (som man själv gjorde) med andra visar väl bara på vilka flockdjur vi ändå är. :-)

Men tillbaka till Siewert. Här i Sverige är han som tur är mest förpassad till ringhörnan med, i bästa fall inskränkta, i värsta fall galna, religiösa fanatiker. Men det läskiga är att hans motsvarigheter springer runt i allt mäktigare flockar runt om i världen och med sitt bibel/koranviftande försöker forma världen... Det är snart val i USA och i mina ögon det läskigaste på länge.

Här är avsnittet efter det berömda W.A.S.P. inslaget i Svar Direkt, där den alltid lika dåligt pålästa Siewert (fast han behöver ju inte vara påläst då han redan sitter på alla sanningar) fortsätter att förfasa sig över utvecklingen inom ungdomskulturen. 


Efter att ha lyssnat på hans inlägg i Betnérs program så är det nog bara att konstatera att farbrorn inte har öppnat sitt sinne nämnvärt sedan hans programledardagar under 80-talet.

Själv kan man ju tycka att det otäckaste i detta inslaget är det faktum att man blandar in The Jacksons - Torture i ett hårdrockssammanhang. Men det är klart, det förekommer ju otäcka bilder och en el-gitarr i videon, så då måste det ju vara hårdrock....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...