söndag 9 september 2012

Träning

Var iväg på ett av mina sporadiska nedslag på gymmet idag och som vanligt förundrats över vissa av dagens tonårskillar.

Vad är det för fel på dom? Tränar duktigt och svettas som grisar, gott så långt. Men sedan glider dom in i omklädningsrummet och klär om till civila kläder utan att ens ta sig en liten raggardusch??? På med lite deodorant och dra på sig kläderna på sin svettiga lekamen...

Och det är ganska många gånger man ser detta beteende?  Vafaen!! Jag kan förstå att man kanske inte vill frottera sig med oss gubbar i bastun, även om vi åtminstone är rena, men då går man väl hem i träningskläderna och duschar där??

Eller är det någon ny trend jag missat? Lika korkat som keps ovanpå huvudet i så fall.

5 kommentarer:

 1. Haha, gör de? Det trodde jag verkligen inte, folk som tränar brukar snarare köra brasiliansk vaxning och duscha i en timme? Det här var helt nytt för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med, men jag har sett det så många gånger nu att det är mer än en slump... Hoppas att dom gör det hemma i alla fall och byter kläder.

   Radera
 2. Ja, förmodligen vill de inte duscha med andra men samtidigt utge sig för att vara fräscha på sträckan mellan gymmet och hemmet. För nog åker de direkt hem, kommunalt misstänker jag.

  SvaraRadera
 3. Jag säger då det-har aldrig sett tonårstjejer göra något liknande på träningen. De frotterar sig glatt med tanter och oss däremellan i duschen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det verkar vara mest hos grabbarna. Frugan har heller aldrig sett något sådant på gymmet.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...