fredag 30 november 2012

Recension - WOE : Fuck Your Mental Health

Göterborgsrockarna i WOE har släppt sin debut EP "Fuck Your Mental Health" en riktig tung Metalrökare. Fem snabba tunga låtar med massor med attityd får vi oss till livs på denna EP.

Även om vi musikaliskt är ganska långt från Deltabluesen, så finns den med i form av första låtens homage till Robert Johnssons crossroads-story. Men som sagt, här blåser man på i tunga blystövlar och levererar rejäl testosteron-rock.

EP:n visar på ett kompetent band som redan låter färdiga för en fullängdare.Bandet ångar taktfast på som ett dieseldrivet lokomotiv med Michel som en dementerad lokförare med sin röst som är som en näve grus. Det svänger, kränger och gungar stadigt fram längs rälsen på sin väg mot galenskapen...
Inför en fullängdare kanske jag skulle önska lite mer variation, då det kan bli lite mycket testosteron för en sittning annars. Men det funkar gott i detta formatet.

Så, nu är det med andra ord bara för ett bolag att plocka fram ett kontrakt värt att signera så att vi får chansen att få oss en fullängdare till livs. Men tills det händer är man i full gång med att fixa till en singel för att läska oss lite mer.

Den Torra faktan:
------------------------------------------------------------
Line-Up:
Michel Kolic - Sång
Nicke Janson - Bas
Ronny Lodin - Gitarr
Pompe - Trummor

Skiva: Fuck Your Mental Health
Skivan innehåller 5 spår
  1.     Crossroad
  2.     Mental Health
  3.     Shattered
  4.     Shotgun
  5.     Ashes That Remains

Skivsläpp: 2012
Skivbolag: Unsigned
Hemmaort:Sverige

Facebook
Hemsida
Spotify 

Support The Bands That You Like!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...