måndag 14 januari 2013

Grattis!! - Dave Grohl - Zakk Wylde

Idag har jag äran att gratulera Dave Grohl, som fyller 44 år. En man som lyckats förvalta sin stjärnstatus på ett exceptionellt sätt, från att sitta på trumpallen i ett av rockens numer legendariska band, Nirvana, till att fronta som sångare och gitarrist i ett av nutidens mest tongivande rockband, Foo Fighters. För att inte tala om alla samarbeten och sidoprojekt som denne mannen ständigt är inblandad i.
Baserat på det jag sett i intervjuer och vad andra sagt om honom (plus det att alla verkar vilja ha med honom att göra) så tolkar jag honom som en av rockens hedersknyfflar. Han ger dessutom ett väldigt intelligent intryck.

Jag ser just nu fram mot att se den dokumentärfilm han håller på med om den legendariska Sound City studion.En annan man som gärna hänger på sig en gitarr som fyller år denna dag är Zakk Wylde. Han fyller 45 år och är väl som sagt inte helt okänd som strängbändare. Både bredvid Ozzy, men även frontandes sitt egna Black Label Society. Tycker det är lite kul att han stundtals låter så lik just Ozzy, när han sjunger på egen hand. :-)

Dessutom får man ju inte glömma bort hans samarbete med Blair's som resulterat i en serie med riktigt rockande och skönt starka såser. Kan inte annat än rekommendera! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...