onsdag 9 januari 2013

Grattis!! - Jimmy Page - Magnus Arnar

Gitarrguden framför alla, Jimmy Page, fyller idag 69 år. Med Led Zeppelin har han verkligen blivit en av de stora rockikonerna. Med så väl sin bluesinfluerade rock och sitt ockulta intresse, har han skapat en mental bild av den moderne musikerns koppling till en ökänd korsning i trakten av Clarksdale, Mississippi.

Trots sina stundtals lite tvivelaktiga val i livet, både vad gäller droger och av lite väl unga flickvänner, så har han numer lyckats bli en till synes välmående äldre gentleman.









Kanske inte riktigt lika legendarisk ännu, men Magnus Arnar, frontmannen i The Quill passar idag på att bli 35 år om jag inte har helt fel? Så han har ju åren framför sig och är som bäst just i dagarna med bandet i Studion, för att med deras 7:e album (det andra med bandet för Magz), karva ut sin plats i rockhistorien.

Skall bli riktigt spännande när plattan kommer, och man får bara hoppas att det blir lite fler Sverigespelningar nu i framtiden, för även om det är roligt att bandet får turnera runt om i världen, så måste jag helt egoistiskt konstatera att där är inte jag och kan se dem. :-) Grattis Kompis!





2 kommentarer:

  1. Ja jäklar, redan 69. Får se om det blir något om hans planerade live uppträdanden under kommande år.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...