tisdag 2 juli 2013

Rock Carvings in Wood - Rival Sons

Sådär ja, då var den äntligen på plats!

Senaste tillägget till min kollektion "Rock Carvings in Wood". Rival Sons! Tänk vad man kan hitta i en vanlig bit trä....Mitt nuvarande projekt är en Epiphone Les Paul som kommer att få något av ett vikingatema.

Har inte löst alla funderingar runt designen ännu, även om grunderna är på plats. Eventuellt kommer jag att karva in en runskrift i den också, men då är frågan vad det skall stå? Särskilt med tanke på att gitarren troligen kommer att vara till salu när den väl är färdig, och då bör det antingen vara så generellt hållet att det passar alla, eller så pass personligt att det bara passar en kund... Vi får se...

Kanske något som skulle passa Amon Amarth eller grabbarna i The Flight of Sleipnir? :-)

 Mer i Rock Carvings in Wood serien hittar man här. och fler gitarrer här.

6 kommentarer:

 1. Wow, Rival Sons var ju as grym, kanon jobb!

  SvaraRadera
 2. Förbannat snyggt! Har du gjort någon med KISS eller King Diamond loggan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta är den första grejen jag gjort med bandloggan direkt. De tidigare sakerna jag gjort har bara haft associationer och attribut till vilket band det handlar om. Denna har jag gjort på Kiss-temat, som numer är i Stones på Tune of the day's ägo.
   http://spaderess.blogspot.se/2013/05/kiss-pa-arenan.html

   Radera
 3. Cool! Ligger det i dina planer att göra fler bandloggor? Rival Sons vart ju för jävla snygg. Snygga bandloggor med fantastiska band som KISS,King Diamond,Ghost, Van Halen e.t.c.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, det kommer säkert att bli en del sådant framöver, när tid medges. :-)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...