fredag 22 augusti 2014

Stoppa Pressarna! Dokument Monster på P4

P4Sveriges Radio kanske inte känns som det mest gjutna när det kommer till hårdrock, men det blir det en liten ändring på nu. För till 30 års-jubileet av Monsters Of Rock på Råsunda så kör man en liten dokumentär som verkar riktigt intressant. Dokument : Monster.
Lite osäkert när bara, för deras annonsering om programmet är i bästa hand aningen bristfällig. Antingen är det idag, kl 10:00 eller ikväll kl 22:00. Eller Nästa Fredag samma tider, för den enda annonsering jag hört om programmet var just av slump i bilen på vägen till jobbet, och då sade man att det är på Fredag. Och det är Fredag idag. Men, eftersom det är Sveriges Radio, antar jag helt sonika att det kommer att gå att lyssna på programmet i efterhand på deras eminenta webb.

Till programmet då, Anders Tengner, Susanne Ljung, Conny Bloom och arrangören Thomas Johansson berätta om dagen då hårdrocken bekräftades på allvar i Sverige. Givetvis med lämplig musik till.Citat av Anders Tegner från programmet "...har man vart där, är man något...", Jag var där!1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...