måndag 1 september 2014

Torsk på TV serie

Har i dagarna snöat in en ny TV serie, Z Rock.Ny för mig i alla fall, gammal för andra, då den är från 2008.

En komedi som handlar om ett kämpade rockband, ZO2 från Brooklyn och deras vedermödor. På dagarna så spelar dom på barnkalas för att tjäna ihop till brödfödan och på nätterna så lever dom rockliv i väntan på att slå igenom.

ZO2 är ett band som finns (fanns) på riktigt och manuset är löst baserat på händelser i deras liv. Bandet är dessutom riktigt bra och man har gett ut 3 plattor till dags dato. Extra kul med en uppsjö med stjärnor som gör cameos i serien och bjuder på sig själva. Eller vad sägs om Dave Navarro och Dee Snider bland många andra. Återigen ett bevis på att rockare ofta har en viss distans till sig själva och rockmyten generellt. Tror inte att man skulle få se något liknande i Hip Hop världen, där Kaney West eller Jay-z skulle dyka upp och driva med sig själva....

Det enda lite jobbiga just nu är att HBO:s rättigheter till att visa serien (där jag hittade den), har gått ut, så serien försvann från deras site just när jag var i början av säsong två. Snopet, men man får väl leta lite på annat håll på internetet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...