torsdag 21 december 2017

Stoppa Pressarna! - Borgholm Brinner

Nyheten att In Flames startar en tvådagarfestival med namnet Borgholm Brinner, gör mig smått lycklig redan vid ordleken. Att det sedan handlar om en festival som går av stapeln i Borgholms Slottsruin, ja det gör inte lyckan mindre. Många fina minnen därifrån.Från bandet:

Idag kan vi meddela att In Flames skapar sin alldeles egna sommarfestival i Sverige; Borgholm Brinner. Tvådagarsfestivalen kommer äga rum på berömda Borgholms Slottsruin på Öland sista helgen i juli.

In Flames kommer att avsluta båda kvällarna, med två exklusiva och var för sig unika konserter – tillsammans med ca. 5 band per kväll (som kommer att presenteras så snart som möjligt).

Datumen att lägga på minnet är fredag 27 juli och lördag 28 juli!Biljetter till denna helt unika festivalupplevelse släpps 29 januari klockan 10.00 via BorgholmBrinner.se.

Utan att vara något av bandets största fans, eller veta något om resten av banden som kommer att spela, så måste jag säga att det här låter riktigt coolt.
Eftersom det dessutom är strax efter Kronprinsessan Victorias obligatoriska födelsedagsfirande på platsen, så är det ju enkelt för semestrande kungligheter att smyga över till ruinen, få sig lite riktig kultur som motvikt till alla stiffa arrangemang man tvingas stå ut med och samtidigt sprida lite kunglig glans på Rocksverige. För att inte tala om en möjlighet till att ge småkronorna en stabil musikvärdegrund.

Rock On!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...