måndag 14 januari 2008

5 Saker att hata just nu.

5 Saker jag hatar just nu.
Ordningsföljden är oviktig, men detta är ett par saker som jag hatar just nu, det finns givetvis mer, men detta toppar just nu.

1. Advokaten Tor Erling Staff
Försvarsadvokat för den så kallade Fickmannen i Norge, som genom sina monumentalt stupida uttalanden om pedofili, uppvisar en brist på Empati som får ett svart hål att verka sympatiskt. Jag kan inte annat än hoppas att den mannen gör sin sista rättegång. Den enda trösten är att om advokaten är så här korkad, så borde barnaskändaren stå inför ett riktigt långt straff. Förhoppningsvis på en anstalt med extra hala tvålar, så det blir mycket böja sig i duschen.

2.Det musikaliska Sveriges mörka baksida
Hur lång tid skall det ta innan statens kulturråd reagerar? Är det bara krass ekonomi som styr? Borde inte uppenbar skit kunna förbjudas. Listan kan göras lång, men toppas nu av EMD, läs gärna det fyndigt träffsäkra inlägget hos Mike The Bike, men historiskt sett har vi en hel del att skämmas över. Dr. Bombay, Basshunter, Dogge osv.. Detta är som att ge efter för terrorism. Sluta spela och skriva om skiten, låt den självdö. Och även bolagen som ger ut smörjan.



3. Israels fortsatta ockupation av Palestina
Såg igår kväll en dokumentär om jordgubbsodlare i Gaza. Apache helikoptrar mot jordgubbsodlingar, skärp er för fasiken!!! Skäms lite!!! Även om dokumentären på sedvanligt dokumentärvis är vinklad lite extra för att få den effekt man söker, så är det ändå tillräckligt dumt för att få klockorna att stanna. Kom ihåg, är man stark så måste man vara extra snäll. Det finns inget tråkigare än ett mobbingoffer som blir mobbare. Men även en rejäl hederskänga till Hamas väpnade gren. Ge er, låt folk försöka uppnå en fredlig lösning åtminstone, terrormissiler och självmordsbombare är så jäkla ute!


4. Let's Dance
Veckor av meningslös TV, som man inte kommer undan ens om man så slänger ut TV:n. Löpsedel efter löpsedel om gnälliga kändisar i för trånga dansskor. Det måste finnas viktigare händelser i världen, god damn it!

5. Våldsamma Män
Uttjatat, ja visst, men det tål att upprepas. Män som begår våld mot kvinnor eller barn, ensamma eller i gäng. Män som våldtar, ensamma eller i gäng. Män som går och bankar ner andra män, bara för att dom kan och har lust, ensamma eller i gäng. Män som förtrycker, ensamma eller i gäng. Män som vet om denna typen av män men ändå inte tar ställning. Hädanefter skall ni kallas kretin. Jag vill slå er sanslösa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...