måndag 30 maj 2011

Smart affärsidé?

Det känns som om den klassiska kringresande Cirkusen är lite på utdöende, och det med all rätt enligt mig, då den idag ger ett mer solkigt än spännande uttryck. Till skillnad mot när man var barn.

Det har man på Cirkus Maximum tagit fasta på och genom att ge lite, så tar man in desto mer. Man tävlar ut biljetter till barn, i vårt fall genom en "finn fem fel" tävling som sonen "vann".
Nu satte jag "vann" inom citationstecken då jag misstänker att det rör sig om vinst varje gång i detta fallet, eftersom vinsten var 1 biljett.

Det vill säga, om man vill behålla sin status som Superdad, så är det bara att slanta upp 370 pix för en vuxenbiljett (minst, Supermom kanske känner sig tvungen att gå med) och knalla dit hur mycket man än föraktar clowner och djurplågare så älskar man sina barn. För inte kan man förneka sitt barn att gå när dom är stolta över sin vinst och allt, trots att man aldrig skulle komma på tanken att betala inträde till dylikt arrangemang om man på något sätt känt att man haft ett val.

Men detta är väl bara ett naturligt och förväntat när cirkusdirektören ser ut som en klon mellan en beg-bilförsäljare och TV-evangelist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...