fredag 8 juni 2012

Flaming Lips vs. Erykah Badu

Man vet inte riktigt vad man skall tro om bråket mellan Flaming Lips och Erykah Badu om deras gemensamma video. Är det ett PR-trick för att promota en knepig video gjord mest för att chocka eller har man varit taktlös och osmaklig och kört med värsta Bert Karlsson metoderna? Vem vet...

Men en sak visar det tydligt, det finns ett användningsområde för Twitter. Att ha beefs över. Jag har länge undrat över meningen med just Twitter och nu vet jag. :-)

En liten recap av det hela så långt jag förstått det.
Flaming Lips gör en låt/video med oortodoxt innehåll tillsammans med Erykah Badu och hennes lillasyster.
Flammande Läpparna "läcker" ut en råkopia av videon till Internet.
Erykah får spelet via Twitter och beefen är igång. Anklagelser, ursäkter och retfulheter haglar fram och tillbaka mellan intressenterna inför hänförd publik.
Efter mycket twittrande fram och tillbaka mellan Erykah och Wayne Coyne så avslutar  fröken Badu med orden “you can KiSS MY Glittery ASS.” på vilket Wayne svarar med detta:

Hur eller hur, känns inte riktigt som om dom kommer att jobba med varandra igen i det närmaste (om det inte är just ett "konstnärligt" PR-trick).

Här är i alla fall den mycket NSFW videon, så länge den finns kvar. Att säga att den är kontroversiell är väl bara en understatement. Mer åt musiksatt twisted porr hållet, om du frågar mig.


face by mindexpands

Mer info om twitterkriget.:
Newsfeed
Dangerous Minds

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...